Billige flybilletter til Kuala Lumpur

2004-11-01 Nettreisebyrået Seat24 går inn i det finske markedet

Seat24, som fortsetter den sterke veksten, går nå videre med sin langsiktige strategi om kontrollert og lønnsomhetsbasert ekspansjon. Fra og med november tilbyr man sine tjenester på det finske markedet.

Forbrukerne begynner å bli mer modne til å bruke nettet når de bestiller reiser. Sammen med vår svært enkle og effektive tjeneste gir det oss gode muligheter til å fortsette å vokse like raskt som det vi har gjort til nå, sier Ralph Axelson, adm.dir. i Seat24 Travel AB.

Seat24 selger flyreiser med tilleggstjenester som losji og leiebil. Den langsiktige visjonen er å bli det ledende internettreisebyrået i Norden.

Vårt fokus i framtiden er en videreutvikling av tjenesten, der fokus er på å skape tjenester som gir merverdi for forbrukeren. Vår ledestjerne er å ikke komplisere tjenesten for mye, fortsetter Ralph Axelson.

Seat24 er i dag et av Nordens største reisebyråer på Internett. Hittil i år har selskapet hatt en vekst på 65 %, og vi ser i dag ingen grunn til at denne veksten skal stanse.

Seat24 Travel AB er et svensk internettbasert reisebyrå som lanserte sin nettside i Sverige i juni 2000, og som siden da har vokst kraftig. Seat24 tilbyr formidling av flybilletter, hotell og leiebil. Via en svært letthåndterlig søkemotor på Seat24s hjemmeside får kunden raskt rede på de for øyeblikket rimeligste alternativene.

I juni 2001 ble nettstedet lansert i Norge, i mars 2002 i Danmark og i oktober 2003 i Tyskland. I november 2002 ble Sveriges første onlinereisebyrå, EasyT Travel AB, kjøpt opp. Seat24 kommer til å fortsette å bearbeide et antall interessante markeder i Europa. I 2003 omsatte Seat24 for 120 msek med god fortjeneste. I 2004 forventes det at selskapet omsetter for nærmere 200 msek, med fortsatt god fortjeneste.

Header
Subject
Body
Footer