Billige flybilletter til Kuala Lumpur

2003-10-20 Tyskland neste for Seat24

Det internettbaserte reisebyrået Seat24 fortsetter sin fremgangsrike ekspansjon. I rask rekkefølge har selskapet etablert seg i Norge og Danmark. Nå tar man det første steget utenfor Norden og etablerer seg i Tyskland, et marked der antall nettbrukere hvert år øker med hele Norges befolkning.

Seat24 går mot strømmen og ekspanderer fortsatt sterkt en bransje som i flere år har opplevd vanskelige tider. Oppskriften er rask og enkel billettbestilling for kundene kombinert med en kostnadseffektiv organisasjon. Siden starten på midten av år 2000 har salget økt kraftig hvert år. Blant kundene finnes både privatpersoner og store og små bedrifter som har innsett fordelene med å bestille reisene selv foran datamaskinen, raskt og enkelt - uten kølapp eller telefonkø. Etter suksessen med innføringen av konseptet i Norden, går Seat24 nå videre og betjener det tyske markedet med en tysk reiseside. Systemet tilbyr flybilletter fra alle kjente flyselskaper og sikrer at kunden tilbys den prisen som er gunstigst i øyeblikket. I Norden inngår også reservasjon av hotellrom og leiebiler, og dette vil etterhvert også komme på Seat24's tyske sider.

- Tyskland var för oss ett självklart val som första land utanför Norden, säger Ralph Axelson, VD och grundare av Seat24. Tyskland har nästa år över hälften av sina 80 miljoner invånare internetanslutna. Nätanvändningen i Tyskland ökar starkt, med mer än halva Sveriges hela befolkning varje år. Detta kopplat till att resor toppar tyska konsumtionsstatistiken och ökar med ca 40% årligen gör marknaden mycket intressant.

Nettopp det at bestillingen skjer så raskt og enkelt gjør at kjøp av reiser på nettet enn så lenge er en av få e-handelstjenester som virkelig har slått an. Seat24 vokser i år med ca. 70 % til en beregnet omsetning på 115 msek.

- I september hadde vi nesten nøyaktig 10 000 passasjerer, fortsetter Ralph Axelson. Det betyr at vi fyller ca. 60 Boeing 737 i måneden. Vi ser ingen tegn på at denne nye trenden for billettbestilling av flyreiser skal brytes.

Seat24 Travel AB er et svensk internettbasert reisebyrå som lanserte nettsidene sine i Sverige i juni 2000, og som siden den gang har ekspandert kraftig. Seat24 tilbyr formidling av flybilletter, hotell og leiebil. Via en svært letthåndterlig søkemotor på Seat24's hjemmeside får kunden raskt opp de alternativene som er gunstigst i øyeblikket.

I juni 2001 ble siden lansert i Norge og i mars 2002 i Danmark. I løpet av de neste to årene vil Seat24 fortsette å bearbeide flere interessante markeder i Europa. I november 2002 kjøpte selskapet Sveriges første onlinereisebyrå, EasyT Travel AB. I 2002 hadde Seat24 en omsetning på vel 70 msek. For 2003 beregnes omsetningen å stige til 115 msek. med et fortsatt positivt resultat. Bakom Seat24 står bl.a. Ralph Axelson som VD, med en lång erfarenhet från olika befattningar inom resebranschen, senast som ansvarig för driften av Carlson Wagonlit Travels affärsresebyråer i Skandinavien.

Header
Subject
Body
Footer