Billige flybilletter til Kuala Lumpur

2001-12-28 Nettreisebyrået Seat24 innleder samarbeid med charterarrangøren Spies

Nettreisebyrået Seat24 innleder samarbeid med charterarrangøren Spies i forbindelse med publiseringen av deres sommerkatalog. Når en kunde søker etter ordinære billetter gjennom Seat24s bestillingstjeneste, informeres denne automatisk hvis tilsvarende destinasjon finnes i Spies' program.

Uppsala-bedriften Seat24 har inngått en samarbeidsavtale med Spies som innebærer at en kundeforespørsel hos Seat24 automatisk sjekkes mot deres charterprogram. Dersom det finnes en tilsvarende destinasjon i dette programmet, meddeles kunden dette og kan dermed lett sammenligne priser og tider.

- Samarbeidet med Spies innebærer en unik komplettering til vår nåværende tjeneste, sier Ralph Axelson, adm.dir. i Seat24. En kunde som søker etter ordinære billetter til f.eks. Mallorca, er sikkert interessert i å få vite om samme destinasjon finnes som charter. Spies' laveste-pris-garanti for ordinære reiser samsvarer godt med filosofien for våre tjenester, og vi kan derfor trygt gi våre kunder denne informasjonen.

Seat24 har vokst kraftig siden starten - vekstraten har i snitt vært på 45 % per måned sammenlignet med foregående år. En undersøkelse fra markedsundersøkelsesbyrået Market Watch viser at bestillinger av privatreiser via Internett har økt med 31 % i løpet av et år.

- Vi ser dette nye samarbeidet med Seat24 som en veldig spennende utvikling, og som et komplement til tradisjonelle salgskanaler, sier Christian Clemens, adm.dir. i Spies. Vi har allerede et bra samarbeide med Seat24 gjennom Trivsel, der de er vår største enkeltstående videreforhandler. Vi er veldig positive til å forsterke dette samarbeidet på denne måten.

Seat24 er et Internett-basert reisebyrå med kontor i Uppsala som tilbyr formidling av flybilletter fra verdens ledende flyselskaper. Seat24 har en svært lett håndterlig søkemotor på hjemmesiden sin som foreslår de rimeligste billettalternativene. Bestilling gjøres direkte på hjemmesiden. Web-området ble lansert i juni 2000 i Sverige og i juni 2001 i Norge. Målet er å være etablert i resten av Norden i løpet av 2002. Deretter vil et antall markeder i Europa bli bearbeidet, noe som skal ha skjedd innen 2 år. Bak Seat24 står bl.a. Ralph Axelson, adm.dir. med lang erfaring fra ulike stillinger innen reiselivsbransjen, sist som ansvarlig for driften av Carlson Wagonlit Travels forretningsreisebyråer i Skandinavia som sysselsetter 440 personer og har en omsetning på 4 milliarder SEK.

Header
Subject
Body
Footer