Billige flybilletter til Kuala Lumpur

2005-06-12 Bestilling av reiser på nettet har fått vind i seilene

Reisesektoren fortsetter å øke for femte måned på rad ifølge TradeDoublers månedsrapport om europeisk e-handel. På ett år har antallet formidlede reiser via nettet økt med over 50 %.

Vi ser en stadig vekst og har økt enda mer enn det TradeDoublers månedsrapport viser. Nærmere bestemt med drøyt 100 % i forhold til 2004. Vi forventer å selge reiser for 400 msek i år. Vi var et av de første selskapene som satset fullt ut på reisebestillinger via nettet, sier Marléne Wallberg, markedssjef i Seat24 / EasyT Travel AB. Både hotell og leiebiler bestilles på nettet, men først og fremst er det vanlige flybilletter det går i.

Det er de europeiske storbyene som står for størstedelen av salget. Ved juletider er det mer fjerne reisemål, som Asia. USA og Sør-Amerika er også populære ettersom dollarkursen har vært så lav, sier Marléne Wallberg, markedssjef i Seat24.

Statistikken viser at forbrukerne har vent seg til å bestille reiser på nettet. Tallene bekrefter en endret forbrukeroppførsel, sier Carl Johan Grandinson, Sverige-sjef i TradeDoubler.

På nettet fungerer forskjellige bransjer mer eller mindre bra i forskjellige land, men reiser fungerer bra i hele Europa, sier Carl Johan Grandinson.

Det at forbrukerne begynner å bli vant til å bruke nettet ved kjøp, er en grunn til at både netthandelen og framfor alt reisesalget øker, tror TradeDoubler.

TradeDoubler Tracker omfatter over 450 000 europeiske hjemmesider, og måler trender innen e-handel hver måned.

Seat24 Travel AB er et av Skandinavias større internettreisebyråer, og hjemmesidene besøkes av drøyt 250 000 enkeltbesøkende hver måned. Vi er etablert i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. All virksomhet drives fra Uppsala i Sverige. Omsetningen for 2005 forventes å bli nærmere 450 msek med svært god fortjeneste.

For ytterligere informasjon eller kommentarer, ta kontakt med:

Marléne Wallberg

markedssjef i Seat24 / EasyT Travel AB

Telefon: +46 733-128090

E-post:

marlene.wallberg@seat24.se

Carl Johan Grandinson

Sverige-sjef i TradeDoubler Sweden AB

Telefon: +46 8-40 50 810, +46 709-950 810

E-post:

cj@tradedoubler.com

Header
Subject
Body
Footer