Billige flybilletter til Kuala Lumpur

2006-10-10 Ralph Axelson er Entrepreneur of the Year 2006 i Uppsala

Ralph Axelson, grunnleggeren av internettreisebyrået Seat24, dro hjem seieren da Uppsalas fremste entreprenør ble kåret i konkurransen Entrepreneur of the Year, arrangert av Ernst & Young. Formålet med konkurransen er å løfte fram forbilder for svensk næringsliv og i tillegg bidra til økonomisk vekst. Ralph Axelson skal representere Uppsala i en nasjonal finale som går av stabelen i Stockholm 27. november.

Juryen har følgende begrunnelse:

"Med mot, kompetanse og en visjon som kjennetegner en ekte entreprenør har Ralph Axelson skapt et internasjonal nettbasert reisebyrå med fantastisk vekst og imponerende lønnsomhet."

- Vår utmerkelse føles i dag mer aktuell enn noensinne, ikke minst med tanke på at entreprenørskap og skaping av nye jobber er ett av næringslivets viktigste anliggender. Utmerkelsen Entrepreneur of the Year synliggjør framgangsrike entreprenører som gjennom sin innsats bidrar stort til svensk næringsliv, sier Lennart Nyberg, grunnlegger av InkClub og juryleder for Entrepreneur of the Year i Uppsala.

Lennart Nyberg fortsetter:

- Årets vinner har blitt valgt ut blant flere enestående bedriftseiere, og det er en sto ære å kunne utnevne Ralph Axelson til Entrepreneur of the Year 2006 i region Uppsala. Ralph Axelson er en sterk og framgangsrik entreprenør som bidrar til vekst og arbeidsplasser, og som er et forbilde for morgendagens entreprenører.

Kontaktperson:

Anja Peters, Ernst & Young, tlf.: +46 18 19 42 24, e-post:

anja.peters@se.ey.com

Ralph Axelson, Seat24 Travel AB, tlf.: +46 708 69 29 14, e-post

vd@seat24.se

Fakta om Entrepreneur of the Year

Entrepreneur of the Year er en av Sveriges - og verdens - fremste utmerkelser for entreprenører. Konkurransen innledes hvert år med regionale nomineringer og utnevnelser. Elleve regionale vinnere går videre til en nasjonal finale i Stockholm. I den nasjonale finalen utpekes en vinner som skal representere Sverige i en verdensfinale i Monte Carlo. Den entreprenøren som best representerer kriteriene bedriftsutvikling og lønnsomhet samt lederskap og personalpolitikk, vinner.
Konkurransen begynte i USA i 1986. I Sverige ble utmerkelsen først delt ut i 1995 under navnet Årets Entreprenör, men fra 2001 heter konkurransen Entrepreneur of the Year for å fokusere på den økte internasjonaliseringen, som har stor betydning for svenske entreprenører. Siden starten har utmerkelsen fått fotfeste i ca. 35 land.
Entrepreneur of the Year arrangeres årlig av Ernst & Young for å synliggjøre entreprenører og øke interessen for entreprenørskap i Sverige. Målet er også at utmerkelsen skal være en spore for morgendagens entreprenører.

Mer informasjon om Entrepreneur of the Year kan finnes på:

www.eoy.nu

Header
Subject
Body
Footer